Merkefest avholdt i Bergen

Tradisjonen tro ble det også denne høsten gjennomført merkefester i regi av Elektroarbeidernes Fagforening, for å hedre medlemmer som har vært med lenge.

Det blir gitt oppmerksomheter for 25-, 40-, 50- og 60-års medlemskap. I Bergen ble arrangementet gjennomført fredag den 14. november. Som vanlig ble den gjennomført i fagforeningens lokaler i Kalfarvei 71. Det ble servert julemat og kaker med tilhørende drikke. Av totalt 44 jubilanter var 14 av dem med på festen. tillegg deltok styremedlemmer og organisasjonssekretærer.

Jan Olav Andersen som er leder av forhandlingsavdelingen i EL&IT Forbundet kom fra Oslo for å dele ut merkene sammen med organisasjonssekretær Åge Blummenfelt. Fagforeningens leder Ove Toska var en av de 14 jubilantene.

Her er bilde av jubilantene som var til stede på markeringen i Bergen, sammen med de som stod for utdelingen. Fra venstre: Jan Olav Andersen fra forbundsledelsen, Ove Toska (40), Stein Ove Sandahl (40), Guttorm Lillestøl (25), en delvis skjult Arvid Rasmussen (40), Oddvar Kvalheim (25), Kjell Leirdal (40), Åge Dyrdal (50), Bjarte Hjelle (25), Nils Ragnar Askeland (60), Tor Davidsen (50), Truls Øystein Lura (25), Atle Trædal (40), organisasjonssekretær Åge Blummenfelt, en delvis skjult Alfred Skålevik (25) og helt til høyre Egil Kjeseth (25).